RT Enigma - шаблон joomla Mp3
Miercuri, Septembrie 19, 2018

Manager Resurse Umane

Ai o cariera in resurse umane si vrei sa promovezi? Vrei sa intelegi mai bine functiile manageriale de previziune, organizare, coordonare si control?
Esti pregatit pentru a aduce valoare adaugata companiei pentru care lucrezi? Inscrie-te la cursurile noastre de Manager Resurse Umane si totul va fi posibil!

Managementul resurselor umane implica ameliorarea progresiva a activitatii tuturor angajatilor in scopul realizarii target-urilor organizationale. In acest sens, actiunile manageriale trebuie privite ca o individualitate, pentru fiecare salariat in parte.

Rezultatele pozitive in urma aplicarii cu succes a managementului resurselor umane, implica existenta unui ansamblu de elemente ce au ca scop evaluarea performantelor angajatilor, a unui sistem de simulare dar si de recompensare a rezultatelor acestora.

Conform literaturii de specialitate, managementul resurselor umane implica o abordare la scara mare, interdisciplinara si profesionala a nesigurantelor si indoielilor personalului din cadrul unei organizatii.
In curs de acreditare

Denumire Curs: Manager Resurse Umane
Cod COR: 121207
Program: Specializare
Durata curs: 40 ore
Pret: CONTACT
Studii minime: Studii superioare

Acte necesare inscrierii:
* Copie xerox diploma studii superioare
* Copie xerox carte de identitate
* Copie xerox certificat de nastere
* Adeverinta medicala "Apt pentru curs"
* Curriculum vitae

 

Formular de inscriere